Skip to main content

Ervaringen van anderen…

Lotte Egberink

Ik heb de mindfulness training van Maaike als heel waardevol ervaren.

Elke week neemt Maaike je mee in de wereld van ontspanning, gedachten (positief en negatief) en opmerken.

Door de oefeningen ervaar je hoe fijn het is om stil te staan bij je gevoelens en tegelijkertijd leer je tijdens de training hoe je hier mee om kunt gaan.
Je stelt jezelf elke week de vraag: ” hoe gaat het eigenlijk met mij en wat merk ik op”. Vervolgens ga je daarmee aan de slag en bepaal jezelf wat je hiermee wil doen. 
Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet, ik voel me minder gejaagd, ik kan de rust meer vinden en merk op wat er om mij heen gebeurt (ook de hele kleine dingen in mijn tuin of in de natuur). Dank je wel Maaike, door jou ben ik dichter bij mijzelf gekomen.


Marloes Burke

Ik kwam bij Maaike n.a.v. facebook. Ze zou met een nieuwe groep zou starten.
Het was het moment dat dit mij erg aansprak.
Ik heb me gelijk aangemeld en zo blij dat ik mee heb gedaan.
Maaike is heel rustig, lief, fijne stem om naar te luisteren en ze luisterde ook heel goed naar de deelnemers.
Ze weet waar ze over praat en traint door haar eigen ervaring!
Ik ben hierdoor zo geholpen.
Ik volg wanneer het mogelijk is ook haar herhaling avonden.
Ik voelde me altijd heel fijn en welkom.
Dankjewel Maaike !


Chantal Snippers

Ik heb veel gehad aan de mindfulness training bij jou.

Ik heb er nog steeds baat bij. Bij alle privéomstandigheden of andere gelegenheden gebruik ik vaak jouw stem om mij rustig te houden.

Bedankt voor de supertraining!!


Kelly olde Keizer

We zijn nu een paar weken verder, en ik mis de dinsdag avonden.
Wat heb ik veel aan de trainingen gehad.
We hebben meerdere meditaties gehad, waardoor je uiteindelijk veel keuze hebt uit welke meditatie voor jou goed is op welk moment dan ook.
Elke dag sta ik even stil bij het moment. 
Een mooi moment is zoveel meer waardevol geworden.

Je bent een fijn mens Maaike, er werd geluisterd met aandacht.
Als je een training niet kon werd deze met liefde ingehaald.

Ik kijk uit naar de refresh trainingen!


Petra

De Mindfulness training heeft mij veel gebracht. 
Voorheen bleef ik maar doorgaan zonder de tijd te nemen om even stil te staan en situaties aan te kijken. 
Door de heldere en fijne begeleiding van Maaike ben ik mij bewust geworden van het nemen van rustmomenten (meditatie) en om tijd voor mijzelf vrij te maken. 
Ook heb ik geleerd om gedachten die mij bezighouden los te laten en te laten zijn voor wat het is, acceptatie. 
Maaike ontzettend bedankt voor de fijne trainingen en het inspireren van nieuwe inzichten. 


metnanette-review-heleen-voogt

Stefanie Nijhuis – Deterink

Een mindfulness training volgen bij Maaike is een echte aanrader. Ik ben zelf snel onrustig. Door gebeurtenissen uit het verleden en door te hangen in negatieve gedachten. Ik merk nu na de training dat ik beter mijn rust kan pakken. Beter kan loslaten en dat ik meer kan zijn in het NU. De kleine dingen waarderen. Dat is echt iets wat je moet leren en dat heb ik zeker bij Maaike geleerd. En ik weet zeker, door dit te blijven doen, dat dit in de toekomst nog makkelijker zal gaan.


metnanette-review-heleen-voogt

Jorieke

Mijn concentratievermogen was een stuk minder nadat ik een zware hersenschudding had opgelopen door een auto-ongeluk. Ik las dat mindfulness kon helpen om dit vermogen te verbeteren en kwam bij Maaike terecht. Na de 8-weekse training is mijn concentratievermogen niet alleen stukken beter maar heb ik zoveel meer mogen leren van Maaike! Het waren 8 mooie lessen met een hele fijne begeleiding en groep. Ik kan het iedereen aanraden die wil investeren in zichzelf!


metnanette-review-heleen-voogt

Judith Ypma

De mindfulnesstraining bij Maaike was het mooiste cadeau wat ik mezelf kon geven het afgelopen jaar. Op een ontspannen manier, leert zij jou, hoe jij jezelf rust in je hoofd kunt geven. En uit het leven te halen wat er voor “jou” toe doet.

Als je eraan dacht om een mindfulness te volgen? Geef je op en gun ‘t jezelf! Ik gun ‘t je ook!


metnanette-review-heleen-voogt

Femke Scholten

Ik ben altijd al iemand geweest die over dingen te veel kan nadenken. Vooral toen de Corona kwam merkte ik dat ik niet meer de rust kon pakken waar ik zo behoefte aan had. Door een vriendin ben ik geattendeerd op Puremindzz.
De sessie waren erg open en respectvol. Een fijne groep waarin we ons zelf konden zijn. Mede doordat Maaike rust uitstraalt en je bij haar echt jezelf kan zijn.
Nu de cursus al een tijdje klaar is merk ik dat ik elke dag nog wel iets toepas vanuit de training, of het is een meditatie of alleen een ademoefening. Het geeft me rust en voel me meer ontspannen en kan dingen loslaten.
Maaike straalt rust en respect uit. Geeft goede tips en daagt je ook soms uit. 


metnanette-review-heleen-voogt

Bas Kamp

Tijdens de behandeling van mijn burn-out besprak ik samen met mijn therapeut de mogelijkheden om een dergelijke situatie in de toekomst te voorkomen. Naast allerlei andere tips kwam mindfulness voorbij. Maaike die ik al jaren ken geeft hierin lessen en zo doende kwam ik bij haar terecht.

De sessies heb ik als zeer aangenaam ervaren. De locatie waar Maaike haar sessies geeft draagt al bij aan een goed gevoel. Daarnaast, ik had gekozen voor de individuele behandeling, is Maaike erg goed voorbereidt. Ook de opbouw in de opeenvolgende sessies is helder en begrijpelijk.

Tijdens de periode van mijn burn-out heeft het mij geholpen rust te vinden op momenten dat ik dat nodig had. Ook nu gebruik ik de geleerde technieken nog wel eens. Al schrijvende moet ik wel constateren dat dit minder is dan ik me had voorgenomen.

Maaike heb ik ervaren als een warm meelevende persoon. Zij begrijpt de geschetste situatie en stelt daar haar kennis tegenover. Door deze sessies ben ik sneller en beter uit mijn situatie gekomen. Daarvoor dank.


Frans

De Mindfulness training bij Maaike was een waardevolle en leerzame ervaring. Het heeft me geleerd meer rust te nemen op drukke momenten. 

Het is goed om stil te staan bij jezelf. Door Maaike ben ik me meer bewust geworden van wat belangrijk is en waar ik mijn grenzen moet stellen, maar bovenal waar ik van moet genieten. Tijdens het coaching gesprek kwam ik erachter hoe ik mindfulness kan gebruiken tijdens mijn werk, mindfulness is een krachtige tool. 


metnanette-review-heleen-voogt

Petra Kolmschate

Ben je jezelf even kwijt en voel je je al een tijd onrustig? Wil je graag meer rust, meer genieten van de kleine dingen, in het nu leven en minder op de automatische piloot? 

Ga dan zeker deze training volgen! 

Ik spreek uit ervaring dat ik door het volgen van deze training rustiger ben geworden, meer geniet van de kleine dingen, vaker rust neem voor mezelf en niet meer zo snel geïrriteerd raak. En wanneer dit laatste wel het geval is kan ik het sneller en beter loslaten. 

Verder is de begeleiding door Maaike ook echt heel fijn.  Ze voelde me goed aan en was er op de momenten dat ik het nodig had. 

Mocht je twijfelen; niet doen.  

Deze training is een geweldig cadeau voor jezelf! 

Deel ook jouw ervaring!

Je helpt niet alleen mij er enorm mee maar ook andere mensen die nog net dat duwtje in de rug nodig hebben om ook te gaan voor een gelukkiger en onstpannen leven…