Skip to main content

Even voorstellen

Als werkende moeder van 2 jongens weet ik hoe vol het dagelijkse leven kan zijn. Er ‘moet’ altijd zoveel. Thuis, op het werk, op school.

Een aantal jaar geleden voelde ik me altijd onrustig, opgejaagd en er was steeds minder ruimte om stil te staan bij de dingen die ik zelf leuk vond en waarvan ik eigenlijk zou moeten genieten. 

Toen het in mijn leven even niet mee zat en ik in deze periode ook nog eens vlak na elkaar een aantal dierbare mensen verloor, voelde ik me verre van gelukkig. Ik had nergens meer zin in, was altijd moe en het werd me allemaal teveel.

Het was een zware en moeilijke periode, maar wel een die mij de ogen heeft geopend. Ik besloot dat ik het zo niet meer wilde en gaf me op voor een mindfulness training, waardoor ik mijn leven stap voor stap ben gaan aanpassen. Wat was dat een verademing! Door de oefeningen die ik deed kreeg ik mijn volle hoofd weer leeg en verdween de stress uit mijn lichaam waardoor ik veel meer energie kreeg. Ik heb geleerd om er met volle aandacht voor mezelf, mijn gezin en mijn omgeving te zijn en ik voel me daarom zoveel beter en gelukkiger. Zelfs als het even niet mee zit, kan ik er beter mee omgaan zonder mezelf iedere keer te verliezen.

Mijn resultaten met mindfulness waren zo goed dat ik het nu graag wil uitdragen en wil leren aan de mensen die dat graag willen. Ik ben gestart met de basisopleiding mindfulness trainer bij Seetrue en na het behalen van mijn certificaat heb ik de “stoute schoenen” aangetrokken en toen is Pure Mindzz geboren. 

Omdat ik me nog meer wilde verdiepen in mindfulness ben ik 2 jaar later gestart met het “lange traject” opleiding tot mindfulness trainer bij Seetrue en inmiddels mag ik mij mindfulness trainer categorie 1 noemen.

Mijn kernwoorden:

Down to earth, humor, vertrouwen, luisterend oor, zorgzaam, empatisch.

Mijn missie

Het is mijn missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan het persoonlijk proces van mensen. Door middel van mindfulness leer ik ze om oude overtuigingen en patronen los te laten en te vertrouwen op hun eigen gevoel en kracht. Hun hoofd leeg maken en leven in het moment. Het opnieuw leren genieten van de kleine dingen. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om weer echt gelukkig te worden.

Als je me zou kennen zou je weten dat…

 • Ik sinds 2005 getrouwd ben en wij samen 2 jongens hebben

 • Je me wakker kan maken voor chocolade en gin tonic -uiteraard met mate 😉

 • Ik kijk graag naar reisprogramma’s en ontroerende series over het leven en ik lees graag over mindfulness en alles wat daarmee te maken heeft

 • Ik ga graag op vakantie naar Oostenrijk, Spanje en andere bourgondische landen binnen Europa, maar ik maak ook graag verre reizen

 • Ik naast het geven van mindfulness trainingen ook nog een paar dagen bij mijn man in het bedrijf werk.

 • Ik super blij word van lekker buiten wandelen met de honden en wielrennen. Ondanks dat ik graag thuis ben ga ik er ook graag op uit met mijn gezin of vriendinnen

Relevante opleidingen & trainingen

Lang traject opleiding tot Mindfulness Trainer bij Seetrue opleidingen

Deze opleiding tot mindfulness trainer bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Zelf doorlopen van een mindfulness training als deelnemer
 • Basisopleiding mindfulness Vervolgopleiding mindfulness
 • Drie jaar meditatie-ervaring

Retraite(s):

 • 5 etmalen bij Frits Koster en Jetty Heynekamp
 • 5 etmalen bij instituut voor aandacht en mindfulness door Miles Kessler en Mark Franck

Verplichte onderdelen retraites:

 • Mindful Bewegen
 • Inquiry Intensive
 • Cognitieve Psychologie voor mindfulness trainers

Themadagen naar keuze:

 • Mindfulness en Jongeren Psychopathologie, angst
 • Boeddhistische Psychologie

Supervisie

Reflectieverslag

Daarnaast heb ik ook nog een ACT Opleiding gedaan. Acceptance and Commitment Therapy bij Seetrue.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang regelmatig gratis tips, aanbiedingen, data voor nieuwe workshops en persoonlijke verhalen in je mailbox.